Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Díszoklevelek 2020.

Utolsó módosítás: 2021. január 13.

Az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus arany, gyémánt, vas díszoklevelet adományozott.

A vonatkozó törvények alapján, azok a felsőfokú végzettséget szerzett diplomás személyek, jelen esetben tanítók, akik oklevelüket legalább 50 évvel korábban szerezték a megfelelő felsőfokú vagy annak jogelőd intézményében, 50 év után arany, 60 év után gyémánt, 65 év után vas, 70 év után rubin, 75 év után gránit díszoklevél átvételére jogosultak.

Ebben a tanévben 13 db. arany, 11 db. gyémánt, 10 db. vas díszoklevelet adott át intézményünk.

Kedves Régi Diákok! Kollégák! Kedves Jubileumi Diplomások!

Egy oktatási intézmény életében a legmeghatóbb ünnep a Díszoklevelek átadásának ünnepe. Sajnos a 2020-as évben a világjárvány átírta a már hagyománnyá váló ünnepi rendezvényeinket is. A személyes átadás, átvétel helyett csak postai úton tudtuk most Önöknek kifejezni életpályájukért, példamutatásukért köszönetünket. Az 50, 60, 65 vagy 70 éve szerzett diplomát követően több évtizedes hivatásuk gyakorlásával, tudások legjavával indították a nebulók ezreit az iskolapadból a nagybetűs életbe.
Köszönet érte!
Kívánom, hogy emlékezzenek a Jászberényi Tanítóképző falai között eltöltött évek szép emlékeire, meséljenek róla családtagjaiknak, ismerőseiknek, őrizzék meg emlékeiket a szívükben!
Szívből gratulálok jubileumi diplomájukhoz, jó egészséget, boldog, tartalmas nyugdíjas éveket kívánok!

Tisztelettel és szeretettel:

Dr. Varró Bernadett
főigazgató


< Vissza