Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Ismerd meg a jászberényi campust!

Utolsó módosítás: 2019. október 10.

Miért érdemes az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campust választanod? Olvasd el ismertetőnket és megtudhatod, mit kínálunk számodra!

A jászberényi campus főépülete a városközponthoz közel található a kollégium szomszédságában, könnyen megközelíthető mind a vasútállomás, mind a buszpályaudvar felől. Az épületet sportpályák, jégpálya és csodálatos arborétum övezi.


A Jászberényi Campuson tanító, óvodapedagógus, csecsemő-és kisgyermeknevelő, közösségszervezés alapszakokra, programtervező informatikus felsőoktatási szakképzésre (nappali-és levelező tagozaton), gyógypedagógia képzésre (levelező tagozaton), valamint szociálpedagógia mesterképzésre (levelező tagozaton) várjuk a jelentkezőket.


Közvetlen szomszédságában található a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium, ahol a tanító szakos hallgatók gyakorlata zajlik. Az óvodapedagógus hallgatók a színvonalas modern építésű Központi Óvodában, míg a csecsemő-és kisgyermeknevelő szakos hallgatók az Önkormányzati Bölcsődében töltik gyakorlatukat, mely hamarosan új épületbe költözik.


A Zirzen Janka kollégium a főépület mellett, kedvezményes áron, igényes környezetben, 2-3 fős szobákban várja a hallgatókat. Edzőterem, tornaterem, jól felszerelt konyha található az épületben.


A campuson élénk a hallgatói élet. A Hallgatói Önkormányzat minden évben megrendezi a Gólyabált, ahol színvonalas műsort adnak elő a hallgatók. Havi rendszerességgel kínálnak programokat a hallgatóknak, ilyen például a sportnap, a közös mozilátogatás, a félévzáró és a farsangi összejövetelek, a karitatív tevékenységek.


A hallgatók egy-egy tanévben több helyre is tesznek tanulmányi kirándulásokat: Waldorf és Rogers iskolába, tanodába, nevelőintézetbe, a Jászberényi Állatkertbe, a Visontai Hőerőműbe, a Mátrába.


A campuson jól felszerelt könyvtár található, a pedagógiai művek hatalmas tárháza, számos szakirodalom és egyéb olvasmány, folyóirat. Folyamatosak a Nyitott Könyvtár rendezvénysorozat előadásai, a campus minden évben bekapcsolódik a Kutatók Éjszakája programsorozatba is. A hallgatók a földszinti büfében kellemesen beszélgethetnek egy kávé és süti mellett, ebédszünetben pedig várja őket az étterem gazdag kínálata.


Csatlakozz te is a campus és az egyetem hivatalos közösségi oldalaihoz!

További információk itt érhetők el. 

 


< Vissza