Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Nyílt nappal egybekötött előalkalmassági vizsga

Utolsó módosítás: 2019. október 10.

2018. január 24-én (szerdán) nyílt nappal egybekötött előalkalmassági vizsgát szervezünk az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusán azok számára, akik 2018. február 15-ig tanító, óvodapedagógus és csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakra kívánnak jelentkezést benyújtani.

10.00 órára várjuk a Campus oktatási épületébe a jelentkezőket, ahol a Nyílt napot követően, a vizsgák megkezdése előtt, rövid tájékoztatót tartunk az Apponyi teremben.

Vizsga várható időpontja: 2018. január 24. 12 óra

Helyszín: Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus 5100 Jászberény, Rákóczi út 53.

Bejelentkezés e-mailben lehetséges 2018. január 18-ig a következő címen: jb.felvi@uni-eszterhazy.hu

A jelentkezés alkalmával az alábbi adatok megadása szükséges:

név, cím, telefonszám, szak megnevezése (amely(ek)re az alkalmassági vizsgát le kívánja tenni)

Az előalkalmassági vizsga célja: lehetőséget adni a jelentkezés benyújtása előtt az alkalmasság mérésére, megállapítására. Alkalmatlanság esetén a jelentkező a felsőoktatási felvételi eljárás keretében szervezett alkalmassági vizsgán (2017. május 23. – június 9. között) azt megismételheti, javíthatja. Az eredményes előalkalmassági vizsgát, amennyiben az ének-zenei, beszéd-, testi, egészségi alkalmassági vizsgák követelményei a Felsőoktatási Felvételi tájékoztatóban leírtakkal azonosak, az intézmények kölcsönösen elfogadják, tehát azt elegendő egy helyen (egy alkalommal) letenni.
Az egészségügyi alkalmasságot a háziorvosnak kell igazolni az egészségügyi lapon. A kitöltött és a jelentkező által aláírt egészségügyi lapot az alkalmassági vizsgán kell bemutatni.

Nyilatkozat egészségügyi alkalmasságról

Az alkalmassági vizsgára hozza magával:

- személyazonosságát igazoló okmányát, lakcímkártyáját
- a végtagokat szabadon hagyó testnevelési sportfelszerelést
- 10–15 népdalból álló listát
- a kitöltött egészségügyi lapot (eredeti és másolat)
- a vizsgadíj befizetéséről szóló hitelt érdemlő igazolást (csekkszelvényről, átutalásról) (csekkszelvényről eredeti és másolat)

Az Egyetem felvételi szabályzata a vizsga megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos költségei fedezésére egyszeri, 4.000 Ft eljárási díjat határoz meg. A díj befizetésére szolgáló csekk a Campus Oktatási Csoportjánál személyesen kérhető.

A befizetés a 10035003-00336121-00000000 számlaszámra történő banki átutalással is teljesíthető. Mindkét esetben, a közlemény rovatban a jelentkező nevét, az intézményünkbe első helyen megjelölt szakját és a KSB00RKOO kódot fel kell tüntetni! A banki átutalásnál a kedvezményezett neve: Eszterházy Károly Egyetem.

 

 


< Vissza