Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

HALLGATÓI ÜGYINTÉZÉS

Utolsó módosítás: 2020. március 17.

Tisztelt Hallgatók/Végzett Hallgatók/Érdeklődők!

A Kormány veszélyhelyzetre vonatkozó döntése alapján (40/2020. Korm. rendelet (III. 11.)) a hallgatók és oktatók egészségének megőrzése érdekében 2020. március 11. napjától az Egyetemen a hallgatóink számára intézménylátogatási tilalom került elrendelésre.

A Jászberényi Campus Oktatási csoportjában - hasonlóan az Egyetem összes campusán - a személyes ügyfélfogadást -mindenki számára - 2020. március 12-étől határozatlan ideig felfüggesztjük.
Kérünk mindenkit térjen át az elektronikus ügyintézésre és az ügyintézőket levélben, illetve telefonon keressék az Oktatási Igazgatóság hivatalos elérhetőségein.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a telefonos ügyintézés idejét az alábbiak szerint meghosszabbítottuk:
hétfő-csütörtök 8.00-16.00 óra
péntek 8.00-13.30.

A jogviszonyigazolások, a Nyugdíjfolyósító Intézethez szóló igazolások az alábbi e-mail címen kérhetők:
majorne.csikos.marta@uni-eszterhazy.hu

A Kormány tájékoztatása értelmében a lejáró okmányok érvényességét meghosszabbítják, így a 2020. március 31-én lejáró diákigazolványok érvényességét is.

Az elkészült okleveleket visszavonásig csakis postai úton, tértivevényes küldeményként küldi meg az érintett számára az intézmény.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a bankszámlaszámok személyes úton történő megadása és rögzítése szünetel. Aki felszólítást kapott, hogy keresse fel a Neptun és Pénzügyi Irodát a bankszámlaszámának rögzítése céljából, e-mailen kérheti annak rögzítését ( hallgatoipenzugy@uni-eszterhazy.hu ). Kérem, hogy a tanulmányi rendszerben rögzített e-mail címéről küldje el a bankszámlaszámát és az e-mailhez csatolja a személyi azonosságát igazoló okirat másolatát. Kérem személyes adatait (e-mail, telefonszám) ellenőrizzék és aktualizálják!

A szakmai gyakorlatok végzésével, a személyes megjelenést igénylő gyakorlatok, laborgyakorlatok teljesítésével kapcsolatosan hamarosan tájékoztatást küldünk.


< Vissza