Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Díszoklevél-átadó és öregdiák-találkozó

Utolsó módosítás: 2017. október 17.

Szeretettel meghívjuk az intézményünkben végzett egykori diákokat 2017. október 14-én 10 órától tartandó díszoklevél átadó ünnepi tanácsülésünkre. A díszoklevél átvételére jogosultak a kérvényt május 15-ig nyújthatják be.

Díszoklevél-átadó ünnepi tanácsülés és öregdiák-találkozó a 100 éves intézményben

A benyújtásról további információk az alábbi linken: http://oktatas.ektf.hu/hirek/diszoklevel_igenyles

Az ünnepi tanácsülés után lehetőség lesz külön termekben a korábban végzett csoportok találkozójára. Azok a csoportok, akik szeretnének találkozót, részvételi szándékukat jelezzék előre Stefán Ildikónak az alábbi email címen: stefan.ildiko@uni-eszterhazy.hu
Lehetőleg minden csoportot egy szervező fogjon össze, és ő jelezzen a találkozóval kapcsolatban a szervezés leegyszerűsítése érdekében.
Közös kari éneklésre is lesz lehetőség. Részvételi szándékukat ezzel kapcsolatban is a fent megadott email címen tudják jelezni.
Az idén 100 éves intézmény évfordulójára novemberben emlékülést tartunk, amelyre szintén sok szeretettel meghívunk mindenkit. Erről a későbbiekben pontos időpontot és részletes programtervet közölni fogunk a honlapon.

Az évforduló kapcsán elkezdtük gyűjteni és rendszerezni az iskola történetével foglalkozó fotókat és dokumentumokat. Szeretnénk megkérni a volt hallgatókat, oktatókat, hogy ha valakinek van a tulajdonában olyan fotó, amely az intézményben készült, vagy az intézményhez köthető, esetleg egykori csoport eseményt örökít meg, küldje el az alábbi email címre: tpk.jb@uni-eszterhazy.hu, vagy személyesen juttassa el digitalizálásra a Campus könyvtárába május 31-ig. (A behozott fotókat digitalizálás után azonnal vissza is adjuk, ha szükséges)


< Vissza