Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Nemzetközi konferencia a Jászberényi Campuson

Utolsó módosítás: 2017. október 04.

Felhívás a 21. századi európai oktatási terek és utak – 21st Century European Educational Venues and Avenues című nemzetközi konferenciára.

A konferencia helyszíne: Eszterházy Károly Egyetem, Jászberényi Campus,
5100 Jászberény, Rákóczi u. 53.
A konferencia időpontja: 2017. november 9.
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 30.
A konferencia nyelve: magyar, angol, német
A konferencia témakörei: az oktatási diszciplínához kapcsolódó elméletek és modellek, empirikus kutatások, jó gyakorlatok


Tisztelettel meghívjuk nemzetközi tudományos konferenciánkra. Várjuk jelentkezésüket tudományos előadásokra, jó gyakorlatot bemutató prezentációkra, valamint poszterbemutatókra. Örömmel látjuk az előadni nem kívánó, a konferencia témái iránt érdeklődő résztvevők jelentkezését is.
Az előadóktól 500-800 karakter terjedelemben várjuk absztraktok beküldését azon a nyelven, amelyen előadni kíván. Kérjük feltüntetni az előadó nevét, beosztását, tudományos fokozatát, a foglalkoztató intézményt, és e-mail címét. Az előadások befogadásáról és a részletes konferencia-programról 2017. szeptember 20-ig küldünk értesítést.
Az előadások teljes szöveges változatát PAIDEIA című (ISSN: 1787-937X) kiadványunkban. A konferencia-cikkek lehetséges nyelve magyar, angol, illetve német, az írás terjedelme 6-10 oldal (Times New Roman, 12-es betűnagyság, 1,5-es sortávolság). A kézirat benyújtásának határideje: 2017. december 31.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a következő e-mail címen: conference.jaszbereny@gmail.com

A konferenciával kapcsolatos kérdéseiket a conference.jaszbereny@gmail.com e-mail címen tehetik fel.

A konferencia résztvevőinek nem tudunk szállást és étkezést biztosítani. Igény esetén, a Campus kollégiumában komfortos, zuhanyzóval, WC-vel és hűtőszekrénnyel ellátott, egyágyas, kétágyas és háromágyas elhelyezést nyújtó szobák állnak rendelkezésre, korlátozott számban, fejenként és éjszakánként 5000 Ft-os áron. Étkezési lehetőség a Campus éttermében van.


< Vissza