Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

I. Jászsági Gazdasági és Fejlesztési Konferencia

Utolsó módosítás: 2017. április 25.

Április 21-én rendezték az I. Jászsági Gazdasági és Fejlesztési Konferenciát, amelynek az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus adott helyet. Dr. Rédei István, a Jászsági Menedzser Klub Egyesület elnöke, a konferencia főszervezője és dr. Varró Bernadett, a Campus főigazgatója köszöntötte a vendégeket.

A konferencia célként fogalmazta meg, hogy fórumot teremtsen a térségben működő cégek és regionális, valamint települési vezetők számára annak érdekében, hogy a nemzetgazdasági célokkal összhangban közösen fogalmazhassák meg gazdasági és területfejlesztési céljaikat, a jövőt illető várakozásaikat, és együttműködve tegyék sikeressé a jászsági régiót. A vendégek és hozzászólók között köszönthették dr. Seszták Milkós nemzeti fejlesztési minisztert, aki egyben a konferencia fővédnöke is volt, Szabó Zsolt államtitkárt, dr. Balog Ádámot, az MKB Bank Zrt. vezérigazgatóját, dr. Kállai Mária kormánymegbízott asszonyt, Pócs Jánost, a Jászság országgyűlési képviselőjét.

Az előadók sorai között dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Egyetem rektora is szólt arról, hogy az Egyetem és a Jászberényi Campus hogyan tud hozzájárulni az oktatással, kutatással régió, a Jászság fejlődéséhez.

A teljesség igénye nélkül említhetjük az Electrolux Lehel Hűtőgépgyár Kft., a Samsung Electronics Magyar Zrt., a JÁSZ-PLASZTIK Kft., a Rosenberger Magyarország Kft.,a SZATMÁRI Cégcsoport, a Jászapáti 2000. Mg. Zrt. képviselőit, a Jászság polgármestereit, akik korreferátumaikkal járultak hozzá a konferencia céljának megvalósulásához.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


< Vissza