Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Keresztféléves oklevélátadó díszünnepség

Utolsó módosítás: 2018. február 13.

Az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus Apponyi termében 2018. február 10-én 10 órakor zajlott a keresztféléves oklevélátadó díszünnepség, ahol a Közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzési szak 46 hallgatója kapott oklevelet.

A bensőséges ülésen az ünnepeltek mellett jelen voltak Jászberény város valamint az Eszterházy Károly Egyetem vezetői, oktatók, hallgatók, és az újabb diplomát szerzők hozzátartozói is.

Dr. Varró Bernadett főigazgató köszöntőjével kezdődött az ünnepség.

Majd Dr. Novák István, a Jászberényi Katolikus Óvoda, Általános Iskola Liska József Középiskola és Kollégium főigazgatója, címzetes kanonok beszéde, Pócs János országgyűlési képviselő és dr. Szabó Tamás polgármester ünnepi gondolatai következtek.

A végzős hallgatók nevében Dr. Zrupkóné Pernyész Lívia búcsúzott.

A köszöntőket a Cantata Nobis énekegyüttes, valamint dr. Réz Lóránt orgonaművész, oktató zongorajátéka tette még emelkedettebbé.

Az énekkar előadásában a következő darabokat hallhatta a közönség:
Gordon Young: Alleluja
Szergej Rahmanyinov: Bogorogyice Gyevo
Günter Schwarze : Ősi ír áldás
tette még ünnepélyesebbé.
Zongorán közreműködött Csóka Károlyné, vezényelt Thormanné Husznay Mária.
Réz Lóránt Liszt – Zarándok évek - III - 7. Sursum corda: Emeljétek fel szíveteket című művét játszotta.

Az ünnepség második felében az oklevelek átadására került sor. Ezeket Dr. Liptai Kálmán rektor úr és Dr. Varró Bernadett főigazgató asszony adta át.

A Líceum Televíziónak köszönhetően a műsort élőben is követhették az érdeklődők az Egyetem Facebook oldalán. Az ünnepségen készült képek elérhetőek a Jászberényi Campus Facebook oldalán : https://www.facebook.com/ekejb/

 

 


< Vissza