Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Sikeres Nyílt nap a Jászberényi Campuson!

Utolsó módosítás: 2017. december 07.

Az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus 2017. december 6-án Nyílt napot tartott. Rendezvényünkön közel 200 érdeklődő vett részt.

A megjelent vendégeinket a bejáratnál forró teával várták hallgatóink és Campusunk Mikulása.

Az érdeklődő középiskolásokat egy interaktív játékra hívtuk, hogy megismerkedhessenek a Campus épületével.
A rendezvény a frissen felújított Díszteremben folytatódott, ahol dr. Varró Bernadett főigazgató asszony köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte annak fontosságát, hogy a pályaválasztás egy óriási mérföldkő a továbbtanulni kívánó diákok és a család számára is.

Ezt követően Bukta Péter az Oktatási Hivatal Felsőoktatási Felvételi Főosztály osztályvezetője tartott előadást a 2018. évi általános felvételi eljárásról, majd Dr. Szaszkó Rita tanszékvezető az Egyetem Erasmus+ ösztöndíj lehetőségről tájékoztatta az érdeklődőket, majd Majorné Csikós Márta, az oktatási csoport vezetője az Egyetem képzési kínálatát, hallgatói szolgáltatásait, egyedülálló ösztöndíjrendszerét ismertette.

A tájékoztató előadásokat a Campus Hallgatói Önkormányzatának bemutatója zárta, akik többek között meglepetésekkel kedveskedtek a rendezvényen megjelent diákoknak.

 

Párhuzamosan Kollégiumi körsétán vehettek részt az érdeklődők és az Egyetem egyes képzéseiről is tájékozódhattak.
A Jászberényi Campus 2018. január 24-én 10.00 órakor ismét Nyílt nappal egybekötött alkalmassági vizsgát tart a felvételiző diákok számára, melyre ezúton is szeretettel várja az érdeklődőket.

Természetesen az Educatio Oktatási Kiállításon is találkozhatnak velünk 2018. január 18-20. között.
További képek a Campus Facebook oldalán találhatóak.
A fotókat Hundt Soma készítette.

 


< Vissza