Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Sikeres szakmai program

Utolsó módosítás: 2017. november 06.

Tradíciók és innovációk a pedagógusképzésben – Fókuszban a tanítóképzés címmel került megrendezésre az Eszterházy Károly Egyetem campusokkal való együttműködési rendezvénysorozatának harmadik szakmai programja a Jászberényi Campuson 2017. október 24-25-én, amelynek témái a tanítóképzés és a tanítási gyakorlatok voltak.

Dr. Varró Bernadett főigazgató asszony nyitotta meg a programot, majd a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tanulói és a campus hallgatói verses, zenés előadással köszöntötték a megjelenteket. A résztvevők először Dr. Sinka Annamária BYOD és digitális történetmesélés című előadását hallgathatták meg, majd Stefán Ildikó mutatta be az angol műveltségterületi képzést. A két előadást szakmai beszélgetés követte, ahol a szakemberek a tanítási gyakorlat aktuális kérdéseit vitatták meg.

A rendezvény második napjának helyszíne a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium volt. Pomázi Imréné intézményvezető bemutatta az iskolát, majd Palásti Piroska angol- és Rékasi Krisztina énekóráját nézhették meg a vendégek. Az órákat óramegbeszélések követték.

A rendezvényről a résztvevők szakmailag nagyon hasznos tapasztalatokkal és információkkal térhettek haza.


< Vissza