Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Főigazgatói köszöntő

Utolsó módosítás: 2017. szeptember 08.

Kedves Érdeklődő!

Az egykori Jászberényi Tanítóképző Főiskolának otthont adó impozáns épület közel száz éve ad helyet a kialakult hagyományokra épülő, de a változó társadalmi és munkaerő-piaci elvárásokhoz igazodó pedagógusképzésnek.
A Campuson csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, andragógus, informatikus könyvtáros, szociális munka alapszakokon, szociális és ifjúsági munka felsőoktatási szakképzésen színvonalas, gyakorlatorientált képzés folyik. Képzési kínálatunk elsősorban azoknak szól, akik szeretnek emberekkel foglalkozni: a legkisebbekről való gondoskodástól az óvodáskorúak mindennapi tevékenységének szervezésén keresztül, az általános iskolások nevelő, oktató tevékenységén túl egészen a felnőttekkel való foglalkozásig (segítségnyújtás, tanácsadás, szervezés stb.), nyújtanak végzettséget különböző képzéseink. A térség pedagógusait szakirányú továbbképzéseinkkel várjuk vissza az alma materbe. Intézményünk magasan képzett, elismert oktatóival, elkötelezett munkatársaival, korszerű és gyakorlatias képzéseivel tartós értéket jelenít meg a munkaerő piacon.


Jászberény, a Jászság fővárosa, amely nem nagy, de nem is kicsi, hiszen egyaránt megtalálhatók benne a nagyváros nyújtotta lehetőségek és a vidéki közösségi élet jellegzetességei is. A tudományos, művészeti, kulturális témák mellett lehetőséget nyújt a szórakozásra, kikapcsolódásra, Zagyva-parti sétákra. Sportcsarnokai, fedett jégpályája a sport iránt érdeklődők számára is számtalan programot biztosít.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kövesse honlapunkon megjelenő híreinket, vagy keressen meg bennünket személyesen, telefonon vagy elektronikus elérhetőségeinken.

 

Dr. Varró Bernadett
főigazgató, főiskolai tanár


< Vissza