Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Főigazgatói köszöntő

Utolsó módosítás: 2021. január 06.

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntöm az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus honlapján!Az egykori Jászberényi Tanítóképző Főiskolának otthont adó impozáns épület több mint száz éve ad helyet a kialakult hagyományokra épülő, de a változó társadalmi és munkaerő-piaci elvárásokhoz igazodó pedagógusképzésnek.

A Campuson csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, gyógypedagógia, közösségszervezés alapszakokon, szociálpedagógia mesterképzésen, valamint programtervező informatikus (fejlesztő) felsőoktatási szakképzésen színvonalas, gyakorlatorientált képzés folyik.

Képzési kínálatunk elsősorban azoknak szól, akik szeretnek emberekkel foglalkozni: a legkisebbekről való gondoskodástól az óvodáskorúak mindennapi tevékenységének szervezésén keresztül, az általános iskolások nevelő, oktató tevékenységén túl egészen a felnőttekkel való foglalkozásig (segítségnyújtás, tanácsadás, szervezés stb.), nyújtanak végzettséget különböző képzéseink. A térség pedagógusait szakirányú továbbképzéseinkkal várjuk vissza az alma materbe. Intézményünk magasan képzett, elismert oktatóival, elkötelezett munkatársaival, korszerű és gyakorlatias képzéseivel tartós értéket jelenít meg a munkaerő piacon.

Jászberény, a Jászság fővárosa, amely nem nagy, de nem is kicsi, hiszen egyaránt megtalálhatók benne a nagyváros nyújtotta lehetőségek és a vidéki közösségi élet jellegzetességei is. A tudományos, művészeti, kulturális témák mellett lehetőséget nyújt a szórakozásra, kikapcsolódásra, Zagyva-parti sétákra. Sportcsarnokai, fedett jégpályája a sport iránt érdeklődők számára is számtalan programot biztosít.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kövesse honlapunkon megjelenő híreinket, keressen meg bennünket személyesen, telefonon, vagy elektronikus elérhetőségeinken.


Dr. Varró Bernadett
oktatási és kutatási főigazgató, főiskolai tanár


< Vissza