Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

A GYÓGYPEDAGÓGIA SZAK KÉPZÉSINDÍTÓ SZAKMAI WORKSHOPJA

Utolsó módosítás: 2018. szeptember 10.

A Gyógypedagógia Tanszék szervezésében szeptember 5-én szakmai workshopon vettek részt az idén első évben induló gyógypedagógia alapszak oktatói és a gyakorlóhelyek képviselői.

A résztvevőket dr. Liptai Kálmán az egyetem rektora köszöntötte. Kiemelte, hogy az új szak indításával teljessé vált az egyetem pedagógusképzési palettája. Az új szak iránt kiemelkedő volt az érdeklődés, a nappali tagozaton közel 60, a levelező tagozaton pedig mintegy 150 hallgató kezdi meg egyetemünkön a tanulmányait. A levelező képzésbe az egri képzőhely mellett a jászberényi és a sárospataki campus is bekapcsolódott.

A rektori köszöntőt követően Dr. Csugány Julianna az Eszterházy Károly Egyetem gyakorlatorientált képzéseiről beszélt. Dr. Pukánszky Béla a gyógypedagógusképzés hazai helyzetéről tartott előadást, Dr. Dávid Mária szakfelelős pedig a gyógypedagógia szak szerkezetéről, képzési strukturájáról tájékoztatta a résztvevőket.

A plenáris ülést követően az oktatók és a gyakorlati szakemberek négy szekcióban folytatták a képzési feladatokra való felkészülést.

Fotók: Szántó György

 

 


< Vissza