Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Boldogságra nevelés lehetőségei kisgyermekkortól

Utolsó módosítás: 2019. április 25.

A Nyitott Könyvtár programsorozat keretében tartott előadást 2019.04.16.-án Kovács-Bogya Tünde: Boldogságra nevelés lehetőségei kisgyermekkortól címmel, az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus Tittel Pál Könyvárának Forrásközpontjában.Az eseményt nagy érdeklődés kísérte, telt házas előadásnak lehettünk részesei.

Az előadás kezdetén arról hallhattunk néhány szót, hogy a boldogságra nevelés már a váradósság idején elkezdődik.Az anya pozitív gondolkodásmódja és élet személete már magzati korban képes a boldogságra felé terelni a gyermeket.

A születés után számos lehetősége van a szülőknek, hogy pozitív megerősítésekkel neveljék gyermeküket.Egész csecsemőkortól iskoláskorig több olvasmány áll rendelkezésükre, hogy együtt boldogan fejlődjenek.

Amint azt Kovács-Bogya Tünde elmondta, ma már hazánkban is találhatók Boldog Iskolák és Óvodák, ahol az intézményen belül is megtapasztalhatják gyermekek a pozitív pszichológia eredményeire épített boldogságra való képesség fejlesztést a Boldogság Órák keretében.

A következő Nyitott Könyvtári előadás 2019.05.07.-én 16 órai kezdettel Sinka Annamária: 10+1 nyomós érv, miért meséljünk kortárs meséket? címmel hallgatható meg, melyre várunk minden érdeklődőt sok szeretettel.


< Vissza