Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

BORKÓSTOLÓVAL INDÍTOTTÁK A SZEMESZTERT JÁSZBERÉNYBEN

Utolsó módosítás: 2020. február 11.

Finom borok, érdekes előadás és sztrapacska. 2020. február 6-án rendezték meg a Gasztronómiai kitekintő névre hallgató szemeszternyitó eseményt a Jászberényi Campuson.

A rendezvényt a Jászberényi Campus HÖK a városi Ifjúsági Önkormányzat támogatásával szervezte meg a campus kollégiumának dísztermében. Az eseményen a jászberényi Szikra Étterem és Galéria üzletvezetője, Borics Dániel tartott egy nagyon színvonalas borkostolót az oktatóknak és a hallgatóknak. Miután a résztvevők szomjukat már oltották, az étvágyukat egy szlovák eredetű tésztaétel,a sztrapacska csillapította.
"Mivel nagyon jól sikerült az este,így szeretnénk még a jövőben is több ehhez hasonló kulturális eseményt megvalósítani"- mondta Demeter Sára, a JC HÖK Rendezvényekért és kommunikációért felelős képviselője.

A rendezvény jó hangulatáról nem csak a szervezők véleménye árulkodik, hanem a résztvevő hallgatók tapasztalata is:

"Az este folyamán egy igazán színvonalas rendezvényen vehettünk részt. Mélyebben megismerkedhettünk a bor készítésének, és fogyasztásának a titkaival, mindeközben minőségi italokat ízlelhettünk meg. Nem feledkezhetünk meg a vacsoráról sem, ami kifejezetten ízletesnek ígérkezett, és a borkóstolás után rendkívül jól esett elfogyasztani egy tál frissen készült sztrapacskát. A hangulat és a megvalósítás is remek volt, bátran kimerem jelenteni, hogy senki nem bánta meg, hogy részt vett a programon." (Tóth Ferenc)

 

"Nagyon jól éreztem magam! Ilyen jellegű esemény korábban nem volt a Campuson, de véleményem szerint többször lehetne ilyen kulturális rendezvény.
Nagyon finom borokat kóstolhattunk, szakszerű előadás keretében. Köszönjük a szervezőknek!" (Szabó Krisztina)

A jó hangulatú rendezvényhez gratulálunk, a következő félévhez pedig sok sikert kívánunk minden Jászberényi Campuson tanuló hallgatónknak!

Forrás: EHÖK
https://hok.uni-eszterhazy.hu/hu/HOK/rendezvenyeink/jaszberenyi-campus/c/borkostoloval-inditottak-a-szemesztert-jaszberenyben


< Vissza