Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Egy sportos nap a Jászberényi Campuson

Utolsó módosítás: 2018. szeptember 24.

Az EFOP-3.4.3-16-2016-00010 pályázat keretében sikeres sportnapot rendeztünk a Jászberényi Campuson 2018. szeptember 20-án. Nappali tagozatos hallgatóink jelentős része képviseltette magát a programokon, valamint külön öröm, hogy a campus oktatói és dolgozói is szép számmal jelen voltak a különböző eseményeken.

A legnagyobb érdeklődés az egészségügyi állapotfelmérés, az állatkerti séta és a kerékpáros Hajta-túra iránt volt. Sokan részt vettek azonban a helyi sportegyesületek bemutatkozásán és az „egy perc és nyersz" ügyességi vetélkedőn is. A délutáni sportversenyekre már csak a sportosabb és lelkesebb hallgatók neveztek be, ugyanis sokan elfáradtak a délelőtti programokban.
Végeredményben elmondható, hogy sok hallgató, oktató és dolgozó csatlakozott az „egyetemi sport nemzetközi napjához", amiért köszönet illeti a szervezésben és lebonyolításban közreműködő oktató kollégákat, elsősorban Herpainé Dr. Lakó Juditot Egerből, és a Jászberényi Campusról Szalay Krisztinát, Stefán Ildikót, valamint az adminisztrációban, előkészítésben részt vevő Kalla Esztert és nem utolsó sorban a hallgatók részéről a HÖK vezetőit, Motolai Anna elnököt és Ambrus Enikő általános elnökhelyettest.

Jászberény, 2018. szeptember 21.

Szőke Péter adjunktus

 

 

További képek elérhetőek a Jászberényi Campus Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/ekejb/


< Vissza