Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Így telt a gólya7 a Jászberényi Campuson

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 10.

Az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusán szeptember 4-6. között került megrendezésre a gólya7, ahol rengeteg hasznos információval és élménnyel gazdagodhattak az első évfolyamos hallgatók.

A gólya7 első állomása a szeptember 4-én megrendezésre kerülő HÖK nap volt. Ezen a napon a Campus Hallgatói Önkormányzata várta különböző színes programokkal a nappali tagozatos gólyákat. A HÖK nap során az első éves hallgatók megismerhették a JC HÖK-öt, tájékozódhattak az ösztöndíjakról, kiosztásra kerültek a diákcsomagok, részt vehettek épülettúrán, majd a nap zárásaként a campuson működő társasjáték pedagógiával is megismerkedhettek.
Szeptember 5-én került megrendezésre a nappali tagozatos hallgatók számára a beiratkozás, regisztráció, illetve a hallgatói tájékoztatók. A beiratkozást követően lehetőség nyílt tantárgyfelvételre a NEPTUN rendszerben hallgatói segítőkkel.
Szeptember 6-án délelőtt a levelező tagozatos hallgatók beiratkozása zajlott. A beiratkozás előtt hallgatói tájékoztató hangzott el, illetve kiosztásra kerültek a diákcsomagok. A beiratkozást követően tartották meg a tűzvédelmi oktatást az első évfolyamos hallgatók számára.

Délután 14 órakor kezdődött el a Jászberényi Campus tanévnyitó díszünnepsége, amelyet Dr. Varró Bernadett Főigazgató Asszony köszöntő szavaival nyitott meg.

Ezután a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tanulói ünnepi műsora következett, majd az ő produkciójukat díjak, jutalmak, kitüntetések felsorolása követte.

A tanévnyitó díszünnepséget zenei produkció is színesítette Demeter Sára II. évfolyamos hallgató előadásában. Ezután következett a gólyák számára a tanévnyitó egyik legfontosabb pontja, az eskütétel, majd Dr. Szabó Tamás Polgármester Úr köszöntője után a város kulcsának átvétele.

Az ünnepség zárásaként Motolai Anna Dóra a Jászberényi Campus Hallgatói Önkormányzatának Elnöke szólt az első évfolyamos hallgatókhoz.

Mindenkinek köszönjük a gólya7-en való részvételt!
Képeket készítették: Kakukk Dániel és JC HÖK
Írta: Ambrús Enikő Martina


< Vissza