Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

KORTÁRS HANGON 2021 - EREDMÉNYHIRDETŐ GÁLA

Utolsó módosítás: 2021. április 19.

A Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi pályázat eredményhirdető gáláját 2021. április 12-én 16 órától élőben közvetítik a Líceum Televízió Youtube-csatornáján.

A 17. Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi pályázatra 4 ország 17 egyetemi intézményéből 75 hallgató nevezett. Közülük negyvenen kerültek be a költészetnapi válogatott hallgatói kötetbe, 10 rangos irodalmi lap pedig lapdíjával, három írószövetség – a Magyar Írószövetség, a Szlovákiai Magyar Írók Társasága és az Erdélyi Magyar Írók Ligája – pedig írótábori meghívással díjazta az általa választott tehetséges hallgatókat – tudtuk meg Jónás Zoltántól, a Kortárs Hangon projekt menedzserétől, egyetemünk nyugalmazott kulturális igazgatójától.


A díjátadó gálát a Líceum Televízió élőben közvetíti. A közvetítés elérhetősége: https://youtu.be/mB49xtyAIgY 


A közvetítésben csupán 4 egri hallgató veszi át személyesen a díját, azonban minden díjazott neve, egyeteme elhangzik és látható lesz az oklevele, tehát jelképesen mindenki résztvevője lehet a gálának.

A távollevők egy későbbi időpontban, várhatóan május második felében – valószínűleg postán – kapják meg köteteiket, díjaikat, okleveleiket. A díjazott hallgatók a XI. Kortárs Hangon Kreatív Írásművészeti Műhelyére külön levélben kapnak meghívást. A Kortárs Hangon 21 Költészetnapi válogatott kötete 2021. április 12-én 18 órától a Tittel Pál Könyvtár oldalán lesz elérhető a http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6899/ linken.


< Vissza