Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Nyílt nap a Jászberényi Campuson

Utolsó módosítás: 2017. január 25.

Zsúfolásig megtelt az Apponyi terem január 23-án, a Jászberényi Campuson. Az előalkalmassági vizsgával egybekötött nyílt napon rengeteg érdeklődő volt jelen a környező települések középiskoláiból, gimnáziumaiból.

A nyílt napot dr. Varró Bernadett, főigazgató asszony nyitotta meg. A résztvevők a veronai autóbusz-baleset áldozatainak emlékére egy perces néma főhajtással adóztak. Ezután Majorné Csikós Márta, az oktatási csoport vezetője ismertette az Eszterházy Károly Egyetemen induló szakokat, képzéseket egy általános felvételi tájékoztatóval egybekötve.

Ezt a hallgatók előadása követte, akik saját tapasztalataikat elmesélve mutatták be a Campus képzési kínálatát: a csecsemő-és kisgyermeknevelő szakot Bazsó Betrix, az óvodapedagógus szakot Kocsi Evelin, a tanító szakot pedig Kriegel Zsófia képviselte. A szociális munka képzésről Dr. Furcsa Laura szakfelelős adott tájékoztatást a jelenlévőknek. Új képzésünket, a közösségszervező szakot dr. Varró Bernadett mutatta be, míg a felsőoktatási szakképzésként induló programtervező informatikus szakot Dr. Koltay Tibor oktatónk. Az érdeklődők rengeteg információt és segítséget kaptak a pályaválasztásról, a Campusunkon folyó rendkívül színes és gyakorlatorientált képzésekről, valamint szabadidős programokról a délelőtt folyamán, majd déltől előalkalmassági vizsgán vehettek részt a tanító, óvodapedagógus, illetve csecsemő-és kisgyermeknevelő képzésre jelentkezők.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


< Vissza