Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

ONLINE NYÍLT NAP - NÉZZE MEG ÚJRA!

Utolsó módosítás: 2020. december 16.

Tekintettel a járványhelyzetre online szervezett nyílt napot az Eszterházy Károly Egyetem. Aki nem tudta élőben követni, most visszanézheti.

Bár az Egyetem eredeti szándéka az volt, hogy a hagyományos formában várja az érdeklődőket nyílt napra, a vírushelyzet ezt nem tette lehetővé. Az online megoldás ugyanakkor lehetőséget biztosít arra, hogy aki december 15-én nem tudta élőben követni az eseményeket, most visszanézheti a közvetítést.

 Érdemes tehát kattintani, még annak is, aki egyszer már csatlakozott, hiszen fontos információk hangzanak el az intézményben elérhető képzésekről, ösztöndíj-lehetőségekről, a kollégiumokról és a hallgatói szolgáltatásokról is, valamint egyebek mellett a duális képzés előnyeit, vagy a külföldi tanulmányi lehetőségeket megismerhetik az érdeklődők.

A Teams-linkek természetesen a nyílt nap után már nem élnek, ugyanakkor Egyetemünk szakjairól és a jelentkezés feltételeiről minden információt megtalálnak a jelentkezőknek szóló weboldalunkon, illetve felvételi irodánk telefonon és e-mailben is fogadja a kérdéseket a 36-520-424-es számon vagy a felvi@uni-eszterhazy.hu címen. A 2021-es esztendő elején, a jelentkezési határidő előtt pedig újabb nyílt napot szervez az intézmény.

 

 


< Vissza