Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

PÁLYÁZAT

Utolsó módosítás: 2020. június 11.

Államilag támogatott, állami ösztöndíjas képzésre történő átsorolásra. A pályázat benyújtási határideje: 2020. július 10.

Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói követelményrendszer Térítési és juttatási szabályzatának 30. § alapján pályázatot írok ki a 2020/2021-es tanévre az intézményünkben megüresedett államilag támogatott, illetve állami ösztöndíjas férőhelyek betöltésére.


Pályázhat az a felsőoktatási szakképzésben, osztatlan képzésben, alapképzésben, illetve mesterképzésben, nappali vagy levelező tagozaton tanulmányokat folytató költségtérítéses, vagy önköltséges hallgató, aki az adott szakon a képzési követelményekben előírt képzési időt a 2020/2021-es tanév őszi szemeszterében nem haladja meg.
Az adott szakon megüresedett államilag támogatott, állami ösztöndíjas létszámkeretre az vehető át,


1. aki a 2019/2020-as tanévben megszerezte az ajánlott tantervben előírt kreditmennyiségnek legalább az 50 %-át, és az összesített, korrigált kreditindex alapján létrehozott hallgatói rangsor elején lévő hallgató, továbbá
2. akinek az összesített korrigált kreditindexe magasabb, mint az államilag támogatott, állami ösztöndíjas hallgatók összesített, korrigált kreditindex – jegyzékén a rangsor alsó ötödénél elhelyezkedő hallgató éves kreditindexe.

 

Nem vehető át államilag támogatott/magyar állami (rész)ösztöndíjas képzési formára az a költségtérítéses/önköltséges hallgató, akinek a korábban igénybe vett államilag támogatott/magyar állami (rész)ösztöndíjas féléveinek száma kettővel - fogyatékossággal élő hallgatók esetében néggyel - meghaladja az adott szak képzési idejét, illetve aki kimerítette a nemzeti felsőoktatási törvényben meghatározott állami ösztöndíjas félévek számát (12 félév).
A pályázatokat 2020. július 10-ig a Neptun rendszeren keresztül kell benyújtani Ügyintézés/Kérvények menüponton az Átsorolás formanyomtatvány kitöltésével. A pályázatok eredményéről a későbbiekben tájékoztatjuk az érintett hallgatókat.


Eger, 2020. június 11.


Dr. Pajtókné dr. Tari Ilona sk.
rektorhelyettes


< Vissza