Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

PÓTFELVÉTELI EREDMÉNYEINK

Utolsó módosítás: 2020. augusztus 31.

A nyári, általános felvételi eljárásban és az augusztus 27-én zárult pótfelvételi eljárásban felvettekkel együtt 2138 hallgató nyert felvételt az Eszterházy Károly Egyetemre.

 Augusztus 27-én véget ért a pótfelvételi eljárás, az Eszterházy Károly Egyetemen 316 jelentkező nyert jogosultságot arra, hogy beiratkozzon egyetemünk valamely campusára szeptemberben. Mivel a pótfelvételi eljárás augusztus 1. előtt indult, a gyöngyösi képzéseket is intézményünk hirdette meg és vettünk fel oda 35 főt.

A nyári, általános felvételi eljárásban felvettekkel együtt összesen 2138 hallgató nyert felvételt az EKE-re, mely létszámot tovább növeli a doktori iskoláinkba, a szakirányú továbbképzéseinkre, illetve a részismereti képzésre beiratkozó vagy a Stipendium Hungaricum és Erasmus ösztöndíjjal érkező hallgatók száma.

Az idei pótfelvételi eljárásban a korábbi évektől eltérően, állami ösztöndíjas képzésekre is lehetett jelentkezni az Eszterházy Károly Egyetemre gazdaságtudományi, informatikai, pedagógusképzési és társadalomtudományi alapszakokra.

A pótfelvételin jelentkezők zömében levelező tagozatra nyertek felvételt. Legnépszerűbb szakjaink közé tartozott a gyógypedagógia, az edző, az óvodapedagógus, valamint a tanító szakok. Legtöbben a Pedagógiai Kar valamely szakját, a képzési formák közül pedig az alapképzést választották.


A sikeres felvételi eredményhez gratulálunk, üdvözlünk az Eszterházy Károly Egyetemen!

Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon!

Facebook: UniEszterházy - EKEEszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus
Instagram: unieszterhazyunijaszbereny
TikTok: unieszterhazy

>>> A legfontosabb információkért keresd fel felvettek.uni-eszterhazy.hu oldalunkat! <<<


< Vissza