Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Pótfelvételizz hozzánk!

Utolsó módosítás: 2019. augusztus 22.

Milyen fontos információkat kell észben tartanod, ha szeretnél a pótfelvételi eljárásban jelentkezni az Eszterházy Károly Egyetemre? Olvasd el cikkünket, és nem maradsz le semmiről!

Idén a pótfelvételi eljárásban július 29-től augusztus 7-ig jelentkezhetsz a www.felvi.hu E-felvételi menüpontjában, ha szeretnél csatlakozni a 2019 szeptemberében induló képzéseink valamelyikéhez. Akkor is jelentkezhetsz – egyetlen helyre, önköltséges formában –, ha az általános felvételi eljárásban nem jelentkeztél, vagy jelentkeztél ugyan, de pontszámod alapján nem nyertél felvételt egyetlen helyre sem. Augusztus 7-ig a hitelesítést is el kell végezned, és a szükséges dokumentumokat is fel kell töltened, mert hiánypótlásra nincs lehetőség!

https://felvijaszbereny.uni-eszterhazy.hu/hu/felvi/felveteli-informaciok/c/potfelveteli-2019

Ha olyan szakra jelentkezel, melynek felvételi vizsga a követelménye, augusztus 21-én meg kell jelenned az egyetemen! A felvételiről minden fontos információt megtalálsz az intézmény fenti honlapján!

A különféle vizsgákra egyetemünk a rövid határidők miatt már nem küld ki behívóleveleket, ezért mindenképpen tájékozódj a már említett felvételi honlapunkon további tennivalóidról! Idén a pótfelvételi ponthatárait augusztus 26-án hirdetik ki.

A felvételi döntésről e-mailben értesítünk, figyeld a felvételi rendszerben megadott e-mail címed postafiókját!

Találkozzunk szeptemberben, légy te is eszterházys!


< Vissza