Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Koronavírus információk

Utolsó módosítás: 2020. június 18.

UTASÍTÁS A JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK FENNTARTÁSÁRÓL

Alábbiakban olvashatja a járványügyi intézkedések fenntartásáról szóló 4/2020. (III.27.) számú Rektori-kancellári együttes utasítást.

 


 UTASÍTÁS A TAVASZI FÉLÉV OKTATÁSSZERVEZÉSÉRŐL

Alábbiakban olvashatja a 3/2020. (III.26.) számú rektori utasítást, mely a 2019/2020-as tanév tavaszi félévének hátralévő időszakának oktatásszervezéséről szól.


INTÉZKEDÉSI TERV OKTATÓKNAK ÉS DOLGOZÓKNAK

Alábbiakban olvashatja a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel meghozott különleges intézkedésekről szóló 3/2020. (III.16.) sz. Rektori – kancellári együttes utasítást, az Eszterházy Károly Egyetem intézkedési tervét a távoktatásra való átálláshoz és az oktatás átszervezéséhez, valamint az oktató és kutató közalkalmazottaknak szóló 2/2020 (III.17.) sz. Rektori utasítást. 


Utasítás nem oktató-kutató közalkalmazottak számára

Intézkedési terv távoktatásra való átálláshoz 

Rektori utasítás az oktató és kutató közalkalmazottak munkarendjéről


  KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSREND

Az alábbiakban olvasható az Eszterházy Károly Egyetem koronavírussal kapcsolatos eljárásrendje.


 

UTASÍTÁS RENDKÍVÜLI TANÍTÁSI SZÜNETRŐL


A koronavírus elleni védekezés érdekében hozott kormányrendelet kapcsán az Eszterházy Károly Egyetem rendkívüli tanítási szünetet rendel el. 

 Rendkívüli közlemény

A kormány veszélyhelyzetet hirdetett ki a koronavírus elleni védekezés érdekében.

 Tisztelt Egyetemi Polgárok!

A 40/220(III.11) Kormányrendeletben Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett. Ehhez kapcsolódóan az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy egyetemi oktatás határozatlan ideig kizárólag távoktatás formájában folyhat, és intézménylátogatási tilalmat rendelnek el az egyetemeken. Az intézkedések visszavonásig érvényesek. További részletekről az ITM tájékoztatását követően Munkabizottságunk még a mai napon további információkat ad.

Kérjük tisztelt kollégáinkat és hallgatóinkat, hogy folyamatosan figyeljék az egyetemi honlapon, e-mailen és Neptun üzenetben érkező közleményeket!

Eszterházy Károly Egyetem Járványügyi Munkabizottsága


< Vissza