Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Sikeres Nyílt nap a Jászberényi Campuson

Utolsó módosítás: 2020. január 23.

A Jászberényi Campuson másodjára is sikeresen zárult a nyílt nap.

2020. január 22-én előalkalmassági vizsgával egybekötött nyílt napot szervezett az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusa. A hallgatók 9 órától forró teával várták az intézménybe látogatókat. Az érdeklődőknek lehetőségük nyílt a képzésekről az oktatókkal és a hallgatókkal beszélgetni.

Az Apponyi terem előtt a felvételiről, valamint az Egri Campusról is informálódhattak a jelentkezők. A nagyelőadó terem előtt Palkó- Deli Andrea a Tudástechnológiai Intézet mesteroktatója a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tanulóival mutatta be a robotok működését.

10 órakor a nagyelőadó teremben Dr. Varró Bernadett főigazgató asszony köszöntötte az egybegyűlteket. Ismertette a Jászberényi Campus képzési kínálatát, kiemelte a pályaválasztás fontosságát, s hogy miért is jó az Eszterházy Károly Egyetem hallgatójának lenni.

Ezt követte a 2020-as felvételi eljárásról szóló tájékoztató, amelyet Ambrús Enikő Martina tartott.
Tóth Mariann tanárnő előadásában az Egri Roma Szakkollégiumot ismerhették meg a jelentkezők, az Erasmus + hallgatói mobilitás programról pedig Dr. Szaszkó Rita tanszékvezető asszony prezentált.

Az előadások után a Hallgatói Önkormányzat elnöke, Csontos Vivien a nyereményjátékban résztvevőknek ajándékcsomagokat sorsolt ki.

Ezt követően a diákok a Campus szaktantermei, valamint a kollégiumi körséta keretében bepillantást nyerhettek a felsőoktatási hallgatói életbe.
A programok között Dr. Furcsa Laura főiskolai docens koordinálásával az érdeklődők a társasjáték-pedagógiával is megismerkedhettek, amelyben az EKE JC Társasjátékklub tagjai aktívan közreműködtek.

A nyílt napot követően előalkalmassági vizsgát tehettek a jelentkezők. Minden sikeres alkalmassági vizsgát tett jelentkezőnek gratulálunk!

Sok sikert kívánunk a felvételizőknek!

Fotók: Gémesi Balázs, Hundt Soma


< Vissza