Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Tanévnyitó Nyilvános Ünnepi Szenátusülés

Utolsó módosítás: 2018. szeptember 12.

Megkezdődött a 2017/18-as tanév az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusán, melynek tanévnyitó díszünnepségére 2018. szeptember 7-én került sor az intézmény Apponyi termében.

Dr. Varró Bernadett főigazgató asszony nyitóbeszédében köszöntötte az elsőéves hallgatókat, a rendezvény résztvevőit. Beszédéből megtudtuk, hogy az utóbbi évek kimagasló felvételi eredményével kezdődhet a tanév. A több mint 800 jelentkező közül szeptembertől 207 nappali és levelező tagozatos hallgató kezdi meg tanulmányait a Jászberényi Campuson.

Jelentős pillanata volt az ünnepségnek a gyógypedagógia szak beindításának bejelentése.
Az örömteli pillanatot fokozta egy együttműködési megállapodás aláírása, mely az Eszterházy Károly Egyetem rektora, és a gyakorlati képzésben részt vevő intézmények fenntartói között zajlott, s a képzés gyakorlati részének szakmai megalapozottságát vetítette előre. Az aláírók között volt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal részéről Dr. Berkó Attila kormánymegbízott, a Szolnoki Tankerületi Központ részéről Szutorisz-Szügyi Csongor tankerületi igazgató, Jászberény Város Önkormányzata részéről Dr. Szabó Tamás polgármester, a Jászberényi Tankerületi Központ részéről Zsemberi Zoltán tankerületi igazgató, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház részéről Dr. Sinkó-Káli Róbert főigazgató.
Az ünnepi hangulatot emelte a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak rövid műsora, valamint dr. Réz Lóránt orgonaművész zongorajátéka.

A képek forrása: Berénycafé Facebook oldal https://www.facebook.com/berenycafe


< Vissza