Cím: H-5100 Jászberény, Rákóczi út 53. Tel.: +36 57 / 502 400

Origó nyelvvizsga

Utolsó módosítás: 2021. január 05.

 


ELTE Origó Nyelvi Centrum Bejelentett Nyelvvizsgahely

Origó nyelvvizsga

Az Origó államilag elismert, kétnyelvű vizsgarendszer, amely a felvételi eljárásban többletpontot ér, Magyarországon mindenütt elfogadott, diplomakiváltáshoz és munkavállaláshoz egyaránt megfelelő. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának, a vizsgaalkalmak gyakoriságának köszönhetően a cég 2015-ben visszaszerezte piacvezető szerepét.

Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkező intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megőrzését. Stratégiai célkitűzése, hogy vizsgaközpontként megőrizze piacvezető pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.

Minden az Origó Nyelvvizsgával kapcsolatos információt, tennivalót és a vizsgaszabályzatot a https://www.onyc.hu oldalon olvashat el.

2021-BEN JÁSZBERÉNYBEN VIZSGÁZTATÁST NEM TERVEZÜNK JANUÁR, JÚLIUS, AUGUSZTUS, OKTÓBER ÉS DECEMBER HÓNAPOKBAN.
FEBRUÁRBAN, MÁRCIUSBAN, ÁPRILISBAN, MÁJUSBAN, JÚNIUSBAN, SZEPTEMBERBEN ÉS NOVEMBERBEN SZERETETTEL VÁRJUK A VIZSGÁZÓKAT.

Nyelvvizsgahely vezető
Sebestyénné dr. Kereszthidi Ágnes. PhD
Telefon: +36 57/502-457 +36/70-7753548
E-mail: jb.nyelvvizsga@uni-eszterhazy.hu

Ügyintéző:
Nagy Erika
Telefon: +36-57-502-473

 

 


< Vissza